ZOMBIE 4x4 BOARD Banner


 
ZOMBIE 4x4 BOARD :: General :: Tech Talk :: Motor Fixed! - View Topic
Topic Rating: *****
Printable View
OVkid
Wheeler

[Avatar]

1989 XJ 6.5" lift Long Arms. 4.56 Gears. 36's

Posts: 111
Status: Offline
Gender: Male
Location: Orangevale
Joined:  

pm

Reputation: 0%  

Motor Fixed! (12th Jan 10 at 7:14pm UTC)
I replaced the timing cover and that solved the final problem. She runs Nice again!

Thanks for all your help. I realy appreciate it

The scars on my knuckles match the scuffs on my cowboy boots
bkizzle
Official Zombie Supporter

Posts: 672
Status: Offline
Gender: Male
Location: Fair Oaks
Joined:  

pm

Reputation: 2%  

Re: Motor Fixed! (14th Jan 10 at 3:09am UTC)
glad that all it was!!!

'85 xtracab 116"wheelbase, R10 duals, 5.29's, 38's

OVkid
Wheeler

[Avatar]

1989 XJ 6.5" lift Long Arms. 4.56 Gears. 36's

Posts: 111
Status: Offline
Gender: Male
Location: Orangevale
Joined:  

pm

Reputation: 0%  

Re: Motor Fixed! (16th Apr 10 at 2:11pm UTC)
Thanks. Since then I continued to be out of work for a while and ended up selling all my SAS parts and then ultimatly selling the truck a couple months ago. Then, due to the fact that I got it dirt cheap, I went against everything I believe in a got an 89' Jeep cherokee from my neighbor. So thats what I'm rockin now.

The scars on my knuckles match the scuffs on my cowboy boots
 Printable View

All times are GMT-7 :: The current time is 1:53am
Page generated in 4.5272 seconds
This Forum is Powered By vForums (v2.4)
Create a Forum for Free | Find Forums